Een onvergetelijk bedrijfsfeest organiseren? Eventplanner Manon!

Een succesvol event?

Maak van uw bedrijfsevenement of personeelsfeest een daverend succes met behulp van uw persoonlijke eventplanner. Van concept tot styling, budgetbewaking en uitvoering... Van het regelen van de locatie en traiteur tot en met foodtrucks en artiesten... Vertel mij uw wensen en eisen, ik verras u met een tot in de puntjes verzorgd event.

Vertel me uw wensen!

Voor een onvergetelijke indruk

Op basis van uw ideeën, wensen en/of doelstellingen ontwikkel ik een evenement dat bij de uitstraling én kernwaarden van uw onderneming past. Of het nu gaat om een opening, productlancering, seminar, jubileum of personeelsfeest: dankzij mijn uitgebreide netwerk creëer ik een evenement, geheel in stijl en volgens de laatste trends.

Dus... Op zoek naar een originele invulling van uw bedrijfsevent? Als eventplanner neem ik u graag alle zorg uit handen. Het resultaat? Een zinnenprikkelend, onvergetelijk evenement en nóg meer fans ;-)

En nu?

In samenspraak met u organiseert eventprofessional Manon Deuring een uniek bedrijfsevenement, geheel op maat. Wilt u meer weten of even vrijblijvend kennismaken? Neem vandaag nog contact op, ik kom graag bij u langs!

Mijn werkwijze

Tijdens een persoonlijk intakegesprek nemen we al uw wensen door en geef ik passende suggesties.

Vervolgens ontvangt u een (gratis) offerte op maat, inclusief globale planning & moodboard. En is het zover? Op basis van een gedetailleerd draaiboek zorg ik ervoor dat alles op rolletjes loopt.

Van catering, entertainment en styling tot het logistieke proces, budgetbewaking en planning: u heeft er geen omkijken meer naar. En mocht er tijdens het event iets onverwachts gebeuren: geen probleem. Ik los het – al dan niet in overleg – voor u op.
Zo. Gauw even kennismaken dan maar?

No stress?
Say yes!

Meer weten over wat ik voor jou kan betekenen?
Ik hoor graag wat jouw wensen zijn!

Alles tot in de puntjes geregeld
Zorgeloos genieten
Voor elke stijl & budget
Eindeloze mogelijkheden!