Brasswood festival

Het Brasswood festival is een nieuw evenement binnen de gemeente Nunspeet die zich op alle doelgroepen richt en een Zuid-Amerikaanse thema heeft. Georganiseerd door drie inwoners uit Nunspeet (Nadia Wentzel, Mark van Eeden en Manon Deuring) en alle drie uit de evenementensector. 

Mede door het prachtige weer, draaide het deze dag om gezelligheid, eten, drinken en entertainment. Overdag was het evenement gericht op gezinnen en naarmate de avond valt gingen de jonge kinderen naar huis en waren er jong volwassenen en ouderen. Door gebruik te maken van verschillende activiteiten voor kinderen, zijn de kinderen de hele dag bezig geweest waardoor de ouders een drankje konden drinken en een lekker hapje hebben gegeten. Deze dag was er voldoende entertainment in de vorm van een dj en optredens door lokale ondernemers. Denk hierbij aan Latin en salsa muziek om zo een gezellige sfeer te creëren. 

Door gebruik te maken van verschillende soorten foodtrucks en verschillende soorten Zuid-Amerikaanse gerechten hebben wij de inwoners van Nunspeet een leuke ervaring mee gegeven. In de avond was er een gezellige en romantische sfeer gecreëerd om zo de optimale beleving naar boven te halen. De avond werd gestart met een Brassband, gevolgd door een dj met als afwisseling de Pianoshow. De sfeer zat er goed in en het was een groot succes.  

Zelf zo'n evenement hebben? Neem vrijblijvend contact op met mij!

Datum

15 september 2018

Locatie

Transferium Nunspeet

Foto's

John Ponsteen

Foto's

Madebyme-Photography

No stress?
Say yes!

Meer weten over wat ik voor jou kan betekenen?
Ik hoor graag wat jouw wensen zijn!

Alles tot in de puntjes geregeld
Zorgeloos genieten
Voor elke stijl & budget
Eindeloze mogelijkheden!