Weddingplanner of ceremoniemeester nodig? Bruiloft in Gelderland maar ook in de rest van Nederland!

Jouw perfecte bruiloft

Droom je van een romantische bruiloft in Italië? Op het strand van Ibiza? Of wil je stijlvol trouwen op een exclusieve locatie in Nederland? Als weddingplanner organiseer ik unieke, exclusieve bruiloften in binnen- én buitenland. Vertel me wat jullie wensen zijn, ik zorg ervoor dat alles tot in de puntjes wordt geregeld. Beloofd.

Vertel mij jouw wensen!

Zorgeloos genieten

Al tijdens de voorbereidingen begint jullie voorpret. Met een professionele weddingplanner aan je zijde heb je geen last van stress, en kun je op een ontspannen manier toeleven naar dé grote dag. Ik begeleid jullie als aankomend bruidspaar tijdens het hele proces en neem jullie stap voor stap mee. Samen op reis naar jullie ultieme droombruiloft.

En de mogelijkheden? Die zijn eindeloos...!

Zelf of samen?

Organiseer je je bruiloft het liefst zelf, maar kun je wel wat hulp of advies gebruiken? Als professioneel weddingplanner ondersteun ik je graag, op welke manier dan ook. Van het ceremoniemeesterschap tot weddingstyling en weddingplanning... het kan allemaal. Vanzelfsprekend houd je uiteindelijk zelf de touwtjes in handen. Het is tenslotte júllie dag.

Wil je ook een schitterende bruiloft die al je verwachtingen overtreft? Yes you do ;-)

Mijn werkwijze

Tijdens een persoonlijk intakegesprek nemen we al je wensen door en geef ik passende suggesties. Vervolgens ontvang je een (gratis) offerte op maat. En is het eindelijk zover? Op basis van een gedetailleerd draaiboek zorg ik ervoor dat alles op rolletjes loopt.
Van de mooiste bruidstaart, menukaarten en originele bedankjes tot het logistieke proces, budgetbewaking en planning: je hebt er geen omkijken meer naar. Heerlijk toch? En mocht er tijdens de dag zelf iets onverwachts gebeuren: no worries! Ik los het voor je op.
Het enige dat jij hoeft te doen? Ontspannen en... niet vergeten te genieten onderweg ;-)

Prijzen

Jullie willen geen stress en geen zorgen missen?

€4.845,-

Weddingplanner van A tot Z (inclusief één assistente):

 • Zoeken en contact leggen met de beste en leukste leveranciers in de trouwbranche en welke bij jullie bruiloft passen (denk aan locatie, videograaf, fotograaf, trouwvervoer, bloemist, enzovoort!)
 • Budget bewaking
 • Het maken en regelen van het draaiboek. Niet alleen van de trouwdag zelf, maar ook alle verplichtingen die daarbij komen kijken
 • Ceremoniemeesterschap op jullie bruiloft
 • En natuurlijk zorg ik ervoor dat jullie met heel veel plezier naar de bruiloft toe leven en de dag zelf op een fantastische manier ervaren

Jullie willen zelf alles regelen maar op de dag zelf genieten met jullie familie en vrienden?

€ 2.745,-

Ceremoniemeester (inclusief één assistente):

Advies geven in het voortraject of in contact komen met toffe leveranciers

 • Locatie(s) bezoeken
 • Het maken van een Plan van aanpak
 • Het maken van jullie draaiboek, tijdsplanning, plattegronden, tafelschikking, ceremonieschikking en eventueel aanvullend stylingplan
 • Afspraken controleren met alle leveranciers
 • Draaiboek definitief maken en doorsturen naar de leveranciers
 • Aanspreekpunt op de dag zelf

Een originele en persoonlijke styling op maat?

vanaf € 1.295,-

Willen jullie zelf jullie bruiloft organiseren maar lopen jullie vast met de styling? In nauw overleg zorg ik er voor dat jullie styling wensen en ideeën qua kleuren, bloemen, aankleding, bedankjes en alles wat er nog meer bij komt kijken, helemaal uit komen. Ik adviseer, denk mee en creëren een onvergetelijke styling voor jullie bruiloft.

 • Het maken van exclusief moodboard en contact leggen met de tofste leveranciers
 • Schrijven van een persoonlijk stylingplan en plattegronden intekenen
 • Bespaar een hele hoop tijd door niet zelf alle details te hoeven uitdenken of regelen
 • Op en afbouw op de dag zelf komt een meerwerkfactuur voor

Trouwen in het buitenland?

Ik ga graag met jullie mee naar jullie ultieme locatie in het buitenland! Ik maak voor jullie graag een passende offerte! Neem vrijblijvend contact met mij op voor meer informatie.

No stress?
Say yes!

Meer weten over wat ik voor jou kan betekenen?
Ik hoor graag wat jouw wensen zijn!

Alles tot in de puntjes geregeld
Zorgeloos genieten
Voor elke stijl & budget
Eindeloze mogelijkheden!